سفارش تبلیغ
صبا ویژن

شرکت های کارگزاری


کارگزاران اشخاص حقوقی هستند که به نمایندگی از مشتریان اقدام به خرید و فروش اوراق بهادار و کالا یا اوراق بهادار مبتنی بر کالا می کنند و خدمات دیگری را به مشتریان بازار سرمایه ارائه می دهند. انجام فعالیت کارگزاری مستلزم اخذ مجوز تاسیس و فعالیت از سازمان بورس و اوراق بهادار و عضویت در کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار و بورس مربوطه می باشد.

شرکت های کارگزاری


آموزش بورس قسمت دوم - شرکت های کارگزاری و بازار


افرادی که در شرکت های کارگزاری کار می کنند متخصص، با تجربه و آشنا به مسائل مالی هستند که از شرایط اقتصادی، بازار اوراق قرضه و بازار کالاهای مختلف مورد معامله آگاهی دارند و با تسلط بر قوانین و مقررات می توانند بهترین ها را انجام دهند. اقدام برای خرید و فروش اوراق بهادار و کالا در تالار معاملات بورس و فرابورس برای مشتریان.

آموزش جامع بورس

شرکت های کارگزاری با ایجاد شعبه، دفتر، نمایندگی یا اتاق معاملات انحصاری در تهران و شهرستان ها خدمات خود را به سرمایه گذاران ارائه می دهند تا امکان دسترسی همه سرمایه گذاران به بازار سرمایه فراهم شود. خدماتی مانند پذیرش سفارش مشتریان در بورس ها، بازارهای خارج از بورس، پذیرش معاملات آتی کالا و اوراق بهادار و پذیرش درخواست صدور و ابطال واحدهای صندوق های سرمایه گذاری در هر یک از این دفاتر قابل انجام است. علاوه بر این، اکثر شرکت‌های کارگزاری خدماتی مانند تراکنش‌های اینترنتی یا تراکنش‌های آنلاین را بدون نیاز به حضور مشتریان در دفاتر خود ارائه می‌کنند.


شرکت های کارگزاری و مدیریت بازار


برخی از کارگزاران فقط در یک منطقه خاص (مثلا بورس، بورس کالا یا بورس انرژی) به ارائه خدمات مشغول هستند. بنابراین اگر قصد خرید و فروش سهام شرکت ها را دارید، تنها می توانید از شرکت کارگزاری بورس کمک بخواهید و باید در هر حوزه به یک شرکت کارگزاری مراجعه کنید که بتواند خدمات مربوطه را ارائه دهد.


همچنین توجه داشته باشید که به عنوان یک سرمایه گذار بورسی، علاوه بر دریافت خدماتی مانند معاملات حضوری و آنلاین در بورس، ممکن است به خدمات دیگری مانند مشاوره مدیریت سبد سهام نیز نیاز داشته باشد.


آموزش جامع بورس


در این صورت اگر واسطه شما مجوزهای لازم از سازمان بورس و اوراق بهادار را نداشته باشد، نمی توانید خدمات مورد نظر خود را از آن واسطه دریافت کنید. بنابراین باید کارگزاری را انتخاب کرد که دارای مجوزهای لازم برای ارائه خدمات در حوزه های مختلف باشد.


بازاریاب


مدیران بازار یکی از نهادهای مهم فعال در بورس هستند که با داشتن توان مالی و تجربه لازم، وظیفه حفظ بازار منظم و مستمر برای برخی سهام را بر عهده دارند. در واقع بازارساز با خرید و فروش سهام با عدم تعادل موقت برخورد می کند و سعی می کند عرضه و تقاضا را متعادل کند.


به عبارت دیگر، فعال بازار در مواردی که سهم معین و مطلوبی از خریدار ندارد، گاهی در نقش خریدار عمل می کند و در مواردی که فروشنده سهم معینی ندارد، گاهی در نقش فروشنده عمل می کند. . ، اما خریداران بالقوه در بازار وجود دارد. یک بازارساز می تواند با استفاده از دفاتر خود که در آن سفارش خرید و فروش اوراق بهادار با قیمت های پیشنهادی مشخص شده ثبت شده است، به عنوان کارگزار برای بانی ها، سهام را خرید و فروش کند، یا به عنوان یک معامله گر، اوراق بهادار را مشخص کند. آنها را با موجودی خود معامله کنید.

کالج گارگزاری بانک سامان


هدف از بازاریابی اوراق بهادار در بازار ثانویه افزایش نقدینگی اوراق بهادار است. بازارساز بر روی اطلاعات مربوط به یک اوراق بهادار خاص تمرکز می کند و با تجزیه و تحلیل آن، بهترین قیمت ها را ارائه می دهد.

https://college.samanbourse.ir

 


بانک های سرمایه گذاری

موسسات مالی شرکت هایی هستند که خدمات مربوط به دارایی های مالی را ارائه می دهند. جریان وجوه از پس انداز کنندگان به سرمایه گذاران در بازارهای واقعی مستقیم و در بازارهای مالی غیرمستقیم است.

آموزش کامل بورس

در یک دسته کلی، موسسات مالی را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد: موسسات سپرده‌گذاری، واسطه‌های مالی هستند که با دریافت کارمزد خدمات مالی و حاشیه سود ناشی از تفاوت نرخ سود وام‌ها و پذیرش سپرده‌ها مانند بانک‌های تجاری فعالیت می‌کنند. ، موسسات

اعتباری و ... در حالی که موسسات غیر سپرده گذاری با ارائه خدمات تخصصی مانند شرکت های بیمه، صندوق های سرمایه گذاری مشترک و شرکت های تامین کننده سرمایه (بانک های سرمایه گذاری) از طریق اشتغال کسب درآمد می کنند.

سود دهی در بورس کالا

در طبقه بندی دیگری از مؤسسات مالی در قانون بازار اوراق بهادار، می توان آنها را به سه دسته اصلی تقسیم کرد: دسته اول مؤسساتی هستند که به عنوان واسطه در معاملات اوراق بهادار عمل می کنند، مانند شرکت های کارگزاری و شرکت های تأمین سرمایه.



دسته دوم واسطه هایی هستند که از سرمایه گذاران وجوه دریافت می کنند و نام آنها را در اوراق بهادار سرمایه گذاری می کنند و سود حاصله را بین این افراد تقسیم می کنند. شرکت های هلدینگ، شرکت های سرمایه گذاری، صندوق های سرمایه گذاری، شرکت های پرتفوی و صندوق های بازنشستگی از موسسات مالی دسته دوم محسوب می شوند.

دسته سوم موسسات مالی هستند که واسطه خرید و فروش اوراق بهادار نیستند و سرمایه خارجی را مدیریت نمی کنند، بلکه خدمات تخصصی در بازار سرمایه ارائه می دهند. از جمله این دسته، آژانس های رتبه بندی، مشاوران سرمایه گذاری، شرکت های پردازش اطلاعات مالی، بازارسازان و شرکت های سپرده گذاری مرکزی هستند.

آموزش تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادیآموزش جامع بورس

شرکت های تامین مالی (بانک های سرمایه گذاری)

شرکت تامین سرمایه شرکتی است که به عنوان واسطه بین ناشر اوراق بهادار و سرمایه گذاران عمومی عمل می کند و می تواند با اخذ مجوز مربوطه به فعالیت، معاملات، مدیریت بازار، مشاوره، سبدگردانی، پذیره نویسی، پذیره نویسی و فعالیت های مشابه بپردازد. مشاور پذیرش و اخذ مجوز انتشار، تعهد پذیره نویسی و تعهد مدیریت بازار (تعهد خرید اوراق بهادار در عرضه ثانویه) فعالیت اصلی شرکت های عرضه کننده سرمایه است.

 

https://college.samanbourse.ir/course-category/technical

ارائه هرگونه مشاوره مالی و سرمایه گذاری، بازاریابی یا مدیریت فرآیند نقل و انتقال اوراق بهادار، انجام امور اجرایی از طرف ناشر در زمینه ثبت اوراق بهادار و اخذ مجوز انتشار آنها، ارائه خدمات طراحی و انتشار ابزارهای مالی برای شرکت ها و ارائه خدمات مدیریت دارایی از دیگر فعالیت های این سازمان ها می باشد.

 شرکت های تامین سرمایه داری مجوز فعالیت از سازمان بورس و اوراق بهادار


ردیف    نام شرکت                   تاریخ اعطای مجوز

1       تامین سرمایه امین           18/1/1387

2     تامین سرمایه نوین              18/1/1387

3    تامین سرمایه بانک ملت        18/11/1389

4    تامین سرمایه امید               09/09/1390

5   تامین سرمایه سپهر              02/10/1390

6   تامین سرمایه آرمان              27/12/1390

7   تامین سرمایه لوتوس پارسیان 27/12/1390

8  تامین سرمایه کاردان              04/11/1392

9  تامین سرمایه بانک مسکن      01/04/1394


برای ورود یا سرمایه گذاری در بازارهای بورس خارجی چه کنیم؟

بسیاری از سرمایه گذاران بزرگ و کوچک در سراسر جهان به بازار سهام آمریکا به عنوان بازار سهام اصلی جهانی روی آورده اند. با توجه به سابقه این بازار، اکثر شرکت های بین المللی علاقه مند به حضور در این بازار هستند. آنها می خواهند برای کسب درآمد بیشتر فعالیت و حضور خود را در این بازار افزایش دهند.

آموزش جامع بورس

در حال حاضر شرکت های بزرگ و قابل اعتماد زیادی در این بازار فعال هستند و سهام این شرکت ها توسط سرمایه گذاران معامله می شود. شاید از خود بپرسید که آیا می توانید بدون داشتن یک شرکت بین المللی در این بازار حضور داشته باشید؟ حضور در این بازار برای سرمایه گذاری جدی بسیار جذاب است. به عنوان مثال، فرض کنید سهامداران شرکت هایی مانند گوگل، آمازون، اپل، مایکروسافت و غیره هستند. آیا برای شما که ایرانی هستید این امکان وجود دارد؟ آیسا با وجود تحریم ها آیا این امکان وجود دارد؟ چقدر سود در بازار سهام ایالات متحده تضمین شده است.

کالج گارگزاری بانک سامان

مزایای سرمایه گذاری در خارج از کشور

برخی از مزایای ورود به بازار سهام جهانی و استفاده از روش های سرمایه گذاری در خارج از کشور عبارتند از:


بهره مندی از سرمایه گذاری مطمئن در کشورهای اروپایی

توسعه شرایط پویای اقتصادی کشورهای اروپایی و ارتقای کیفیت آنها

حفظ ارزش سرمایه و افزایش ارزش سود سرمایه خود حتی در فراز و نشیب بازار فارکس ایران

نوسازی زیرساخت های سرمایه گذاری و مناسب سازی آنها

آموزش جامع بورس

چرا وارد بازار سهام آنلاین جهانی شویم؟

این بازار جهانی و بین المللی دارای مزایا و سودآوری بسیاری است:


در این بازار به دلیل ماهیت بین المللی آن تعداد سرمایه گذاران بسیار بیشتر و البته تعداد معاملات روی آن بسیار بیشتر است. ارزش بازارهای سهام جهانی بیش از ده ها میلیارد دلار است. این رقم حتی در بورس های داخلی نیز امکان پذیر نیست.

یکی دیگر از دلایل جذب سرمایه گذاران در بازار سهام جهانی این است که دولت ها و نهادهای مختلف نفوذ کمتری بر این بازار دارند. افراد ثروتمند و قدرتمندی که مستقیماً بر او تأثیر می گذارند بسیار کمتر است.

قوانین بورس جهانی نیز بسیار سخت گیرانه است و هیچ سرمایه دار و دلالی نمی تواند در این بازار حضور داشته باشد یا نفوذ مستقیم داشته باشد.

آموزش جامع بورس

اقتصاد بزرگ و معتبر کشورهایی مانند آمریکا و لندن نیز تاثیرگذار است. در بازار سهام آمریکا می توانید در شرکت های بزرگی مانند اپل، مایکروسافت و غیره سرمایه گذاری کنید. هر کدام از این شرکت ها در دنیای اقتصاد حرفی برای گفتن دارند.

تمامی موارد ذکر شده به سرمایه گذاران انگیزه زیادی می دهد تا هر چه سریعتر وارد بازار بورس جهانی شوند.

کالج گارگزاری بانک سامان

بزرگترین بازارهای سهام جهان کدامند؟

بازارهای زیادی در این زمینه فعال هستند که قبلا به برخی از آنها اشاره کردیم. در اینجا تعدادی از بزرگترین بازارهای سهام جهان را معرفی می کنیم و در صورت تمایل می توانید در آنها سرمایه گذاری کنید. برای این منظور سایت های این بازارها را ببینید و شروع به سرمایه گذاری در آنها کنید:

بازار سهام در نیویورک

بورس اوراق بهادار لندن

بازار بورس تورنتو

بازار بورس شانگهای

بازار سهام شنزن

بازار سهام در توکیو

بورس اوراق بهادار هنگ کنگ

بورس اوراق بهادار بمبئی

کالج گارگزاری بانک سامان

https://college.samanbourse.ir


روش ترکیبی تحلیلی


در این روش بایستی که ابتدا ارزش یک سهم را مورد ارزیابی قرار داد و سپس با استفاده از تحلیل تکنیکال این که زمان مناسب معامله سهم مورد نظر چه زمانی می باشد مشخص می شود و در صورتی باید از تحلیل تکنیکال استفاده  کنیم  ه قبلا سهم مورد نظر را با استفاده از تحلیل بنیادی مورد ارزیابی قرار داده باشیم.

سهامداران از حیث بهره مندی از سهام بورسی به دو دسته تقسیم بندی می شوند: 

1- سهامدارانی که از سود سهام استفاده می کنند ، یعنی شرکت در ابتدای سال مالی پیش بینی می کند که مبلغ خاصی به ازای هر سهم ، سود سهام نقدی بپردازد و عده ای نیز به خاطر سود سهام مزبور ، این سهام را خریداری می کنند ، نیازی نیست که سهامدار یک سال کامل  مالک سهام باشد تا بتواند از سود سالانه استفاده نماید ، هر فردی که در تاریخ برگزاری مجمع  عمومی عادی ، سهامدار شرکت بوده باشد ، سود یکساله به او تعلق می گیرد.

2- عده ای دیگر از  سرمایه گذاران از رشد قیمت سهام استفاده می نمایندیعنی به دنبال سود سرمایه می باشند ، مثلا چنانچه قیمت سهامی 400 تومان باشدو بد از 4 ماه به 900 تومان برسد دارنده آن با فروش آن سهام که مورد نظر شخص می باشد عاید مبلغ 500 تومان سود می شود.

افرادی که قصد خرید سهام در  بورس را دارند بهتر است در ابتدا استراتژی سرمایه گذاری خود را مبنی بر اینکه از کدام شیوه می خواهند بهره ببرند مشخص کنند.

نسبت سود تقسیمی نشان دهنده سیاست شرکت  در جهت تقسیم درآمد و با استفاده از آن از به منظور توسعه فعالیت های اقتصادی خود می باشد.

در حالتی که قسمت اعظم درآمد شرکت به صورت سود سهام بین سهامداران تقسیم سود این نسبت به عدد یک نزدیک می باشد .

در حالتی که به منظور توسعه شرکت ، فقط قسمت کمی از درآمد را تقسیم نموده  و بقیه را به حساب اندوخته منظور نماید نسبت مورد نظر کاهش می یابد و در صورتی که این عدد بیشتر از عدد یک باشد ، شرکت مورد نظر قسمتی از سود پرداختی را از محل اندوخته سالهای قبل تامین نموده است.    



https://college.samanbourse.ir/training-to-register-and-receive-a-stock-exchange-code-at-saman-bank-brokerage



 

 


تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی


به صورت رسمی دو نوع تحلیل وجود دارد:

1-تحلیل بنیادی

2- تحلیل تکنیکال 

به اشخاصی که با استفاده از تحلیل تکنیکال  قیمت سهام آتی را پیش بینی می کنند ، اصطلاحا تحلیلگر تکنیکال و به اشخاصی که با استفاده از صورت های مالی و به طور علمی که از اقتصاد  مطلع می باشند به پیش بینی قیمت سهام آتی می پردازند تحلیلگر تکنیکال یا فاندامنتال می گویند.

آموزش تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی

معمولا بین تحلیلگران بنیادی و تکنیکال اختلافات نظری در خصوص قیمت آتی سهام وجود دارد.

بایستی که به این نکته نیز اشاره نمود که هر دو تحلیل ذکر شده دارای مزایا و معایب مختلفی می باشند و البته به نظر شخص بندها اولویت بر حسب علم و تجربه شخصی تحلیل بنیادی می باشد زیرا که به طور علمی در این روش صورت های مالی  شرکت مورد نظر مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و سپس در مورد آینده سهم مورد نظر اظهار نظر می نماییم.

تحلیل تکنیکال

بر اساس نظریه تحلیل فاندامنتال سهم در آینده به سمت ارزش ذاتی خود سوق پیدا می کند، هدف این نوع از تحلیل یا بقول معروف تحلیل بنیادی برقرار ساختن ارتباط بین علت و بوجود آورنده آن علت در سهم مورد نظر که مورد تجزیه و تحلیل مالی قرار می گیرد می باشد.

تحلیل بنیادی کالج کارگزای بانک سامان

مثلا اگر سرمایه گذار ، ارزش ذاتی سهم فملی را 300 تومان برآورد نماید و در حال حاضر قیمت سهم 150 تومان می باشد بر اساس این تحلیل سهم این شرکت ارزش خریدن را دارا می باشد، زیرا که در حال حاضر این سهم پایین تر از ارزش ذاتی خود در بازار بورس در حال معامله می باشد..

یکی از ایرادات تحلیل بنیادی این است که : در این نوع از تحلیل ، مشخص نبودن زمان خرید و فروش سهام و همچنین مدت زمان مورد انتظار برای رسیدن قیمت سهم  به ارزش ذاتی سهم می باشد.

آموزش تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی

دومین ایراد وارده این است که اتکای زیاد این روش به اخبار و اطلاعات و عدم شفاف سازی اطلاعاتی در بین برخی از شرکت ها در ایران ، برآورد ارزش ذاتی سهام را با  مشکل روبرو می نماید.

 تحلیل تکنیکال


در این نوع از تحلیل با مشاهده قیمت ها و سهم معاملات در گذشته ، حرکت های آینده قیمت سهم پیش بینی می شود.

اساس این نوع از تحلیل بر اساس استفاده از نمودارهای ریاضی استوار است تا بدین نحو با پیدا نمودن روش های تغییر قیمت ، فرصت های معاملات مشخص شود و برای انجام این نوع از تحلیل تکنیکال فقط به نمودار قیمت سهام مورد نظر احتیاج نداریم .

آموزش جامع بورس

بر اساس رفتار قیمت و رفتار سهامداران،  شناخت سرمایه گذاران  از بازار و قیمت های مختلف سهام بیشتر می شود.